Tyxo.bg counter

Защо да изберете нашата школа по Винг Чун?

 

- Ние не възприемаме Винг Чун като спорт, а като бойно изкуство, за постигане на непрестанно доусъвършенстване на уменията ни.

- В нашата школа по Винг Чун има възможност както за групово  обучение, така и за усъвършенстване по индивидуална програма съобразена с обучаващия се.

- Най – опитният в нашата школа по Винг Чун е с повече от 15 годишен практически опит само в този стил, което говори само по себе си за неговия професионализъм и отдаденост.

- В залата обучаваме мъже, жени и деца от всички възрасти, стига наистина да искат да се занимават сериозно и последователно с Винг Чун.

- Школата ни по Винг Чун Кунг Фу следва линията: Ип Ман -> Вонг Шун Люн

- При нас не се толерира раздаването на титли, колани и други материални стимули, а ви обучаваме така, че да ви изградим, като духовно и физически балансирани личности с реални бойни умения.

- Учителят от нашата школа по Винг Чун редовно посещава семинари на световно признати майстори на стила, които идват на гастроли в България, а понякога и в чужбина за да могат да доусъвршенстват постоянно уменията си.

- Поддържаме тесни контакти с Филип Баер, който е световно признат майстор, основател на
Европейската Винг Чун Кунг Фу Асоциация и е тренирал в Хон Конг лично при майстор Вонг Шун Люн, който пък е бил ученик на великия Ип Ман.

Ако след прочетеното проявявате интерес да тренирате в нашата зала за Винг Чун, следвайки линията: Ип Ман -> Вонг Шун Люн, може да ни пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , където ще получите подробна информация за школата ни.